Ustavující zasedání Zastupitelstva města Neratovice

11.11.2010 21:44

Vážení spoluobčané

dnes 11.11.2010 proběhlo ustavující zasedání Zastupitelstva města Neratovice.

Naše sdružení NERATOVICE JINAK v proběhlých komunálních volbách získalo 4 mandáty a to jmenovitě pro Mgr.Lenku Mrzílkovou, Ing. Romana Kroužeckého, Ing.Michaelu Landovou a Mgr. Kateřinu Kořanovou, za což Vám voličům ještě jednou děkujeme.

Na včerejší večerní schůzce jsme se dohodli se zástupci ODS, KAN, TOP 09 A SNK- ED na vzájemné podpoře programu na příští volební období a zároveň na vzájemné podpoře navržených kandidátů na uvolněné i neuvolněné funkce ve vedení města.

Na dnešním zasedání byla navržena Mgr. Lenka Mrzílková na starostku města jako jediná kandidátka a byla zvolena 15 hlasy. Na místo zástupce starosty byl zvolen Ing. Tomáš Hrodek(ODS) - 16 hlasů. Nutno podotknout, že bylo odhlasováno, že v Neratovicích budou v uvolněných funkcích pracovat pouze 2 lidé , starosta a místostarosta. Zpočátku povolebních vyjednávání jsme dostávali žádosti o podporu nově vzniklého místa 2.místostarosty jako uvolněné funkce. S tímto jsme ostře nesouhlasili, nehodlali jsme zatěžovat rozpočet dalšími výdaji.

Na dnešním zastupitelstvu byla zvolena Rada města,která bude pracovat v tomto složení: Mgr.Mrzílková (NJ)-starostka, Ing.Hrodek(ODS) - místostarosta, Ing. Kroužecký (NJ), Ing. Dominik (KAN), Ing.Kocourek (TOP09), p.Šenkýř (SNK-ED) a Mgr.Morava (ODS).

Dále byli zvoleni předsedové finančního výboru- MUDr. Roith (KAN) a kontrolního výboru RSDr. Mišner (KSČM)

Další jednání Zastupitelstva města se koná 8.prosince 2010.

Zpět